fbpx
News & Press

Fionn – Let Me Go | Popmuzik

Duon Fionn forsätter att överrika oss med singeln Let Me Go. Tredje för året och de fortsätter helt rätt på disco-spåret. Systrarna går från klarhet till klarhet och det känns som att de håller på att stärka fästet på pop-scenen och skapa något som kan slå stort. Redan hyllade av stora taste-makers runtom i världen har de blickarna på sig och de gör ingen besviken. 

Återigen får vi i nya singeln Let Me Go visuellt material i form av en video som ackompanjerar singeln. Precis som tidigare låtar följer de neonfärgerna och 80-tals vibben. Här ser vi dem båda åka runt på roller skates och bara utstråla stjärnglans. 

Såhär säger tjejerna själva om nya låten:

Let Me Go är en sång som handlar om att ge någon makt i ett förhållande men att vilja  vara fri från den besvärjelse de har dig under. Vi ville att videon skulle vara feminin och dramatisk och skildra sångens söta optimistiska natur tillsammans med de mörkare elementen i produktionen och ämnet.” 

Upptempo, stårkar, livetrummor och voice-chop effetker. Damer och herrar vi är hemma, ni hör den lysande singeln här i bloggen.