fbpx
News & Press

Madisyn Gifford – Bare Minimum | Popmuzik

Kanadensiska Madisyn Gifford följer här upp albumet Learning To Exist från i våras med singeln Bare minimum. Den nya singeln inleds rytmiskt innan den blommar ut i något mer elektropoppigt med stark melodi och refräng. Väldigt upplyftande i känsla och jag tycker låten verkligen hade den där ingredienserna som gör en bra poplåt lite bättre.

Sångerskan berättar för bloggen:

Bare minimum är en låt som handlar om att komma till din rätt efter ett uppbrott och inse att du förtjänade bättre under hela förhållandet. Låten erkänner smärtan och bitterheten som ofta följer med att gå vidare samtidigt som man utforskar hur man ska lyfta sig själv. Det här var en så rolig och viktig låt för mig att skriva och det betydde mycket för mig i min egen process att gå vidare. Mer än någonting hoppas jag att det kan göra samma sak för dem som lyssnar! ”