fbpx
News & Press

Madisyn Gifford – Shapes and Shadows | Popmuzik

20-åriga Kanadensiska sångerskan Madisyn Gifford har sjungit sedan hon kunde tala och med sin närvaro och nerv i rösten lyckas hon totalt fånga sina lyssnare. I ny singeln Shapes and Shadows får vi en avskalad och organiskt producerad ballad där Madisyn Giffords röst totalt dominerar låten. 

Såhär säger artisten själv om nya singeln: 

Shapes and Shadows är en låt om att inse hur mycket du älskar personen du är med, men samtidigt inser hur mycket som ger dem potential att skada dig. Det handlar om att möta rädslor och svårigheter som ofta följer med kärlek och fortsätta att kämpa för den personen / relationen trots rädslorna. Låten erkänner också att förhållandet inte är perfekt på något sätt, men det är också det som gör att det känns så speciellt. Jag skrev titeln på en servett medan jag var på rast på kaféet jag arbetade på när jag var 18 och rusade hem till min gitarr efter mitt skift så att jag kunde sätta musik på det och det är så speciellt för mig. Jag är så glad att jag också har kunnat arbeta med Colin Janz på den här låten eftersom den är hans arbete som verkligen väckte hela låten till liv!”

Med en sin indie/pop-vibe har Madisyn Gifford redan nått stora streaming-siffror på både Spotify och YouTube. Nya singeln Shapes and Shadows ämnar erövra ny mark för artisten och dominera listorna framöver.