fbpx
News & Press

Fionn – Taste For It | Popmuzik

Att den här bloggen gillar popmusik är ju rätt uppenbart, det hör ni ju bara på namnet. Men såklart finns en viss spridning i spektrat på popmusik, just för att populärmusik idag innefattar ett så brett spektra. Dock kan ett visst mönster utläsas från de låtar som publiceras och det vi älskar syntar! Hur kan man inte älska olika syntarrangemang liksom? Gruppen Fionn ger oss i alla fall ett skolboksexempel på musik som åker gräddfil direkt in på både popmuziks spellista och som blog-post. Låten Taste For It är allt och lite till än vad förra singeln Dirty Dancing var. Fortfarande med ett tydligt 80-tals tema, men nu har duon skruvat upp både produktionen och pop-nerv ytterligare en nivå. 

I singeln Taste For It får vi Madonna i sina glansdagar. Det är dansvänligt, magisk sång, stråkar och en riktigt stark refräng. Kan vi önska mer liksom? Med den här singeln sätter verkligen duon Fionn sig själva på kartan och markerar ett tydligt skifte i både sound och image, nu pratar vi elektronisk pop av första klass. 

Kan inte mer än sitta och vänta på vad nästa steg blir för Fionn. Med singeln Taste For It blir i alla fall jag supertaggad på allt vad duon har att erbjuda framöver.